Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Actie: word abonnee en ontvang gratis Kliks

21 juli 2020 Door de redactie Geen reacties

Hoe goed ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen in de verstandelijk gehandicaptenzorg? Wil jij blijven leren en geen informatie meer missen? Profiteer dan nu van de speciale aanbieding voor nieuwe abonnees. Bij een jaarabonnement ontvang je namelijk nu tijdelijk de eerste 4 edities van 2020 van Klik helemaal gratis!

De actie is zolang de voorraad strekt en geldt niet voor de online abonnementsvormen. Meer informatie over de Klik-abonnementen vind je op de website: https://www.klik.org/abonneren.

In vakblad Klik (verschijnt 9 keer per jaar) en op het kenniscentrum www.klik.org vertalen we praktijk- en onderzoekskennis uit de verstandelijk gehandicaptenzorg in prettig leesbare verhalen. Wekelijks groeit het kenniscentrum met actuele verhalen, zodat je kunt grasduinen in de inmiddels duizenden kennisartikelen naar de informatie die jij nodig hebt.

In de gratis 4 edities uit de eerste helft van 2020 lees je over de Wet zorg en dwang in de praktijk, omgaan met de kinderwens, suïcidepreventie, ondersteunde communicatie & corona bij mensen met een verstandelijke beperking.

Profiteer nu van deze extra kennis over de verstandelijk gehandicaptenzorg & blijf bijleren over jouw vak. Ga naar www.klik.org/abonneren en kies het abonnement dat bij jouw past!  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!

klik_podcast_banner_vierkant.jpg