Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

10e Kennispocket over verstandelijke beperking & psychiatrie, nu gratis bij abonnement

18 december 2015 Door de redactie Geen reacties

Inmiddels is alweer de 10e Klik kennispocket verschenen. Deze nieuwe bundel ervaringsverhalen gaat over mensen met een verstandelijke beperking en psychiatrische stoornissen. Als je nu een abonnement neemt op Klik, online en/of op het blad, dan krijg je deze of een andere kennispocket naar keuze cadeau.

Voor het begeleiden van mensen met een psychiatrische stoornis is een lange adem nodig. In de nieuwe Klik kennispocket Verstandelijke beperking & Psychiatrie vertellen ervaringsdeskundigen hoe nauw het komt bij het stellen van een diagnose. Vaak gaat er een lange zoektocht aan vooraf, waarbij begeleiders soms getraumatiseerd afhaken en cliënten nog verder beschadigd raken. In de pocket lees je onder meer over schizofrenie, stemmingsstoornissen, borderline, angststoornissen en verzamelwoede.

Kennispocket cadeau

Goede begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn altijd nieuwsgierig naar ervaringen van collega’s, naar ontwikkelingen in wetenschap en politiek op hun vakgebied. Neem je nu een abonnement op Klik, dan krijg je een kennispocket ter waarde van €17,50 naar keuze cadeau. Van autisme tot seksualiteit en ouder worden. Kies het onderwerp waar je nog meer over wilt weten, en verdubbel je kennis. Abonnees profiteren daarnaast van hoge kortingen op studiedagen.

De actie loopt tot 4 januari
. Neem nu een abonnement (al vanaf € 9,95 per maand).

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!