Vind je de informatie op deze website boeiend? Wil je graag onbeperkte toegang tot artikelen, en het vakblad Klik ontvangen?


Goede begeleiders van mensen met een verstandelijke beperking zijn altijd nieuwsgierig naar ervaringen van collega’s, naar ontwikkelingen in wetenschap en politiek op hun vakgebied. Naar relevante nieuwe boeken, films, computerprogramma’s en apps.
Dat vinden ze op deze website en in hun eigen vakblad Klik. Actueel, goed geschreven, kritisch en ter zake doende. Vrijmoedig, en met humor. Alles waar je in je werk tegenaan loopt, wordt in Klik besproken. Geen onderwerp is te moeilijk of te gênant. Je werkt nu eenmaal met mensen, daarin kom je alles tegen wat mensen bezig houdt. En je werkt in een samenleving die razendsnel verandert. Met alle gevolgen voor jouw werk en cliënten.

Blijf op de hoogte van je eigen vak, lees Klik, 9 keer per jaar. Maak gebruik van het Klik-kenniscentrum op www.klik.org, met een schat aan informatie. En: de wereld staat niet stil. Houd de actualiteit bij via onze wekelijkse digitale nieuwsbrief.

Wil je meer en vaker lezen over de verstandelijk gehandicaptenzorg? Kies het abonnement dat bij je past!

 

Klik Compleet

Klik Online Only

Klik Print Only

Klik Particulieren Totaal

20171110_Klik_Particulier

Klik Proefabonnement

20171110_Klik_Proberen

Klik Studenten Online Only

20171110_Klik_Student

Genoemde maandbedragen zijn exclusief BTW en worden jaarlijks gefactureerd. De abonnementen gelden tot wederopzegging (M.u.v. de proefabonnementen).
Op levering van onze producten en diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.