Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Podcast Klik: Hoe blijf je als begeleider in de gehandicaptenzorg overeind?

19 december 2023 Redactie Klik Geen reacties

Hoe krijg je als begeleider in de gehandicaptenzorg meer regie en meer plezier in je werk? Bij zorgorganisatie Kempenhaeghe in Sterksel volgden inmiddels ruim 150 medewerkers een speciale scholing om zelfbewuster in het werk te staan. In de Klik podcast gaat host en redactielid Lot de Swart hierover in gesprek met Gitthy Thielen, ontwikkelaar van de cursus, en cursisten Esther van Weert (activiteitenbegeleider) en Debbie Vliegenberger (trainee-clustermanager, voorheen begeleider).

In de elfde aflevering van de podcast van kenniscentrum en vakblad Klik bespreken we hoe je als begeleider in de gehandicaptenzorg meer regie en meer plezier in je werk krijgt door meer zelfkennis. We zijn hiervoor op locatie bij zorgorganisatie Kempenhaeghe in Sterksel, waar medewerkers een speciale scholing kunnen volgen om zelfbewuster in het werk te staan.

klik_podcast_11_zelfbewustzijn.jpg

Lot (links) in gesprek met Esther, Gitthy en Debbie bij Kempenhaeghe

Lees meer over de Klik podcast via www.klik.org/podcast of beluister deze via je favoriete podcastapp en abonneer je om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen.  |

Lees ook een interview van Klik met Gitthy, Esther en Debbie over de cursus. 

Beluister de hele aflevering:

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!