Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

‘Drive thru’ voor medewerkers en vrijwilligers gehandicaptenzorg

22 december 2021 Door de redactie Geen reacties

Om medewerkers en vrijwilligers aan het einde van dit jaar te bedanken, bedachten een aantal gehandicaptenzorgorganisaties een feestelijk ‘Drive thu’ waar een kerstattentie kon worden opgehaald.

Om de 1250 vrijwilligers die klaarstaan voor de cliënten van zorgorganisatie Cello in Rosmalen te bedanken, was er zaterdag 18 december een ‘Drive Thru’. Op vier plekken konden vrijwilligers met de eigen auto langs een ‘loket’ rijden om een leuke attentie op te halen.

Ook de Twentse Zorgcentra hielden een Kerst-drive-thru, waarbij alle medewerkers en vrijwilligers op dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 december een feestelijk programma met afsluitend een kerstattentie kregen.

Bezoekers waanden zichzelf tijdens de Kerst-drive-thru in een heus Winter Wonderland, ontmoetten de Kerstman en kregen naast vermaak onderweg ook wat versnaperingen. De autoradio kon afgestemd worden op ‘Noordpool FM’ voor het ultieme kerstgevoel. Bekijk een foto-impressie van deze bijzondere Kerst-drive-thru.

De drive-through is al langer een populaire manier voor coronaproof activiteiten. Eerder dit jaar bedankte zorgorganisatie Lunet vrijwilligers op een locatie met een drive tru. Recent hield zorgorganisatie ASVZ in Sliedrecht een drive-through receptie voor medewerkers en cliënten om daarbij persoonlijk afscheid te nemen van vertrekkend bestuursvoorzitter Wim Kos.  |

 

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!