Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Cliënten verzorgen talkshow op YouTube

6 februari 2021 Door de redactie Geen reacties

Zorgorganisatie ’s Heeren Loo is gestart met een talkshow voor en door cliënten. Een aantal ervaringsdeskundigen praatten op YouTube over een bepaald onderwerp. Op 30 januari was de eerste aflevering live te volgen.

Onder de titel ’s Heeren Loo praat verder stelden cliënten vragen aan gasten en geven cliënten ook hun mening. In de eerste aflevering werd gesproken over vaccineren tegen het coronavirus.

Iedereen die meekeek, kon vragen stellen via WhatsApp, waarvan er een aantal tijdens de uitzending aan bod kwamen. Vragen die niet aan de beurt komen, worden uiteindelijk nog op de website van ’s Heeren Loo gezet, met de antwoorden erbij.

Cliënten kunnen vooraf ook leuke TikTok- of YouTube-filmpjes insturen via Whatsapp. Daar wordt er steeds eentje van getoond tijdens de uitzending. Vragen en filmpjes zijn in te sturen via 06 82 51 42 26. Cliënten kunnen eveneens ideeën voor nieuwe onderwerpen aandragen via WhatsApp. ’s Heeren Loo streeft ernaar eens per maand een talkshow te houden. De eerstvolgende is op 5 maart om 19.30 uur live te bekijken. Het onderwerp is dan: de Tweede Kamerverkiezingen.

Nieuwsgierig naar de uitzending van 30 januari? Die is terug te kijken op het YouTube-kanaal van ’s Heeren Loo.  |

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!