Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

35 jaar jong

28 september 2006 Door de redactie Geen reacties
KLIK is jarig: we zijn 35 jaar jong geworden. Net als de lezers is KLIK een professional die met haar tijd meegaat. Daarom heeft KLIK met ingang van dit nummer een fleurige outfit gekregen, een langgekoesterde wens van redactie en van lezers. En dat voor dezelfde prijs!

Volgens onze abonnees (lezersonderzoek voorjaar 2006) is KLIK in schrijfstijl, onderwerpkeuze, illustraties en herkenbaarheid al elke maand een welkome bron van informatie. Daar komt nu dus de kleur bij, een bijpassende, frisse lay out, en een vaste indeling. Je kunt de rubrieken – met soms nieuwe namen –elke maand op hun vaste plek vinden. Helemaal nieuw is – naast de vertrouwde illustratie van Joep Bertrams - onze nieuwe illustratrice: Josje van Koppen. Je treft in deze jarige KLIK al meteen vibrerende vignetten van haar hand aan.   

Website 
Dat is nog niet alles: ook de KLIK-website is in een nieuw jasje gestoken. Mensen van nu willen meer dan een papieren blad. Ze willen snel op de hoogte zijn van actuele informatie. Dat kan: op www.klik.org vind je nieuws, studiedagen, evenementen, vacatures, opleidingen. In het kenniscentrum is veel informatie te vinden. Je kunt je eigen discussie voeren of oproep plaatsen, je mening over KLIK geven, en ideeën leveren waarmee de redactie aan de slag kan. Zoek je ervaringen van collega’s, of mensen met wie je vroeger hebt samengewerkt? Www.klik.org is dè ontmoetingsplaats van werkers in de verstandelijk gehandicaptenzorg.Liever de actualiteit thuisbezorgd? Kan ook. KLIK stuurt je als abonnee gratis elke twee weken een nieuwsbrief. Geef jezelf op via onze website, dan weet je zeker dat je bij de tijd blijft op jouw vakgebied. Kortom: KLIK staat al 35 jaar met haar neus vooraan, kritisch en onafhankelijk, een betrouwbaar en aantrekkelijk vervaardigd vakblad voor alle bevlogen werkers in de zorg voor mensen met een verstandelijke handicap. Net zo jong als de lezers, en net zo kleurrijk! KLIK: een feest om te maken, een feest om te lezen, een feest om te zien.De redactie van KLIK.{mospagebreak}

Wil je reageren op dit artikel? Log dan in als abonnee!