Kenniscentrum verstandelijk gehandicaptenzorg
Menu

Bijeenkomsten in de verstandelijk gehandicaptenzorg - Februari 2021

rss icon

dinsdag 02 feb 2021

Triple problematiek LVB verslaving en psychische stoornis

Veel hulpverleners krijgen te maken met triple problematiek. De zorg voor deze patiënten vraagt veel van hen. De vraag die in deze cursus centraal staat is hoe je goede zorg kunt leveren voor patiënten met triple problematiek.

Kijk voor meer... Lees meer

vrijdag 05 feb 2021

Webinar Zorg en dwang

Wat houden de begrippen onvrijwillige zorg en ernstig nadeel uit de Wet zorg en dwang in? Hoe pas je de Wzd toe in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Een praktisch webinar van Klik op vrijdag 5 februari helpt je hierbij.

Kijk... Lees meer

maandag 08 feb 2021

LVB en verslaving

In deze driedaagse cursus wordt aandacht besteed aan het vormgeven van diagnostiek en behandelingstrajecten voor mensen met problematisch middelengebruik én een verstandelijke beperking.

Kijk voor meer informatie op de... Lees meer

dinsdag 09 feb 2021

EVB+

Wat betekent het zorgen voor mensen met EVB+ voor jou? Wat maakt het werk mooi of juist moeilijk en hoe houd je het vol? Hoe trek je daarin op met je team en met de familie of verwanten van mensen met EVB+? Dat is het thema van de online conferentie... Lees meer

donderdag 11 feb 2021

Hormoonverandering

Leer in twee dagen alles wat u moet weten over hormonen en de overgang bij zowel vrouwen als mannen met een verstandelijke beperking!

Kijk voor meer informatie op de... Lees meer