Weerbaarheidstraining leert begeleiders veilig grenzen stellen*

Baarn, 11 april 2019 11:04 | Mariët Ebbinge

Grensoverschrijdend gedrag van cliënten is heftig voor zowel cliënten als hun begeleiders. Helemaal als je niet weet hoe je hierop moet ingrijpen als begeleider, zonder dat je zelf of de cliënt schade oploopt. Bij Amerpoort ontwikkelden medewerkers een eigen training, waardoor begeleiders zich veiliger voelen en op een pijnloze en humane manier grenzen leren stellen aan moeilijk verstaanbaar gedrag. | Fotografie Ineke Oostveen

Wil je het hele artikel lezen? Als je een abonnement hebt, kan dat door hieronder in te loggen. Vervolgens zie je het volledige artikel direct, en heb je onbeperkt toegang tot al onze artikelen.

Nog geen abonnement? Klik is deels een betaalde website geworden. Dat betekent dat onze beste artikelen ‘versleuteld’ zijn, ze zijn alleen voor abonnees die zijn ingelogd te lezen. Er zijn verschillende abonnementsvormen. 

Bestel hier je (proef)abonnement om verder te kunnen lezen.

  • Rob Marinus

    24 apr 2019 09:20:30

    Dick Slagmolen heeft bij ons (Odion) een goed vervolg kunnen geven op onze weerbaarheidstraining. We hebben nu een train de trainers traject en hij heeft training gegeven bij de locaties met kinderen. Een fantastische aanvulling vooral ook het maatwerk.
    Rob Marinus(Odion)