Creatief succesvolle eerste Hackaton van de verstandelijk gehandicaptenzorg*

Utrecht, 16 april 2018 16:46 | Mariët Ebbinge

Het team van zorgorganisatie Koraal is op 13 april de winnaar geworden van de eerste VG Hackaton, een wedstrijd waarin teams uit de zorg nieuwe innovatieve oplossingen bedachten. Het winnende idee van Koraal is de app “ZieMij” die mensen met een verstandelijke beperking helpt bij te moeilijk taalgebruik. Team Abrona werd met de innovatie voor ‘Een goed gezond gebit’ tweede en team Bartiméus won de derde prijs met EyeEyeKapitein, een oplossing voor mensen die door hun visuele beperking moeite hebben met lezen en schrijven. De winnaars zijn, samen met publiekswinnaar team Philadelphia Zorg, verkozen uit een overweldigend aanbod van creatieve innovaties.

Wil je het hele artikel lezen? Als je een abonnement hebt, kan dat door hieronder in te loggen. Vervolgens zie je het volledige artikel direct, en heb je onbeperkt toegang tot al onze artikelen.

Nog geen abonnement? Klik is deels een betaalde website geworden. Dat betekent dat onze beste artikelen ‘versleuteld’ zijn, ze zijn alleen voor abonnees die zijn ingelogd te lezen. Er zijn verschillende abonnementsvormen. 

Bestel hier je (proef)abonnement om verder te kunnen lezen.