Gezondheid

Nieuws

Max deelnemer

Onderzoek naar pijnbeleving bij mensen met genetisch syndroom Dr. Nanda de Knegt is onderzoeker bij de Vrije Universiteit Amsterdam, sectie klinische neuropsychologie. Samen met haar team doet zij onderzoek naar pijnbeleving en cognitie bij volwassenen met een genetisch syndroom. Hiervoor zijn ze hard op zoek naar deelnemers. Het doel van het onderzoek is onder andere het ontwikkelen van handvatten waarmee je pijn bij je cliënt beter zult kunnen herkennen.

PlayUnifiedMaritBrianVSSuzanneSjinkie

Sporters met verstandelijke beperking dagen topsporters uit Hoe creëer je meer ontmoetingen tussen bijzondere sporters (met een verstandelijke beperking) en de gewone sporters? Dat was de vraag van het 50-jarige Special Olympics in hun jubileumjaar. Net als eerder in België gebeurde, dagen nu ook Nederlandse sporters met een beperking hun topsporter uit. 14 topsporters hebben dit idee inmiddels omarmd en ontmoeten degene die hen uitdaagde. | Foto Christijn Groeneveld

Meer nieuws

22-10 2018

30-10 2018

02-11 2018

Seksueel geweld Amersfoort

Kennispocket Verslaving

Cover Verslaving cover

NIEUW! In de net verschenen Klik-kennispocket ‘Verslaving’ staan methodes beschreven over de omgang met cliënten met verslavende gewoontes. Met praktische tip en deskundige adviezen. 

bestellen