Gezondheid

Nieuws

Annettevanderputten

Hoogleraar Annette van der Putten: verder onderzoek nodig naar mensen met ernstige beperkingen De wetenschappelijke kennis over mensen met (zeer) ernstige verstandelijke en meervoudige beperkingen (zevmb) is enorm veranderd. Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen, afdeling mensen met ernstige meervoudige beperkingen, hebben hieraan bijgedragen en hoogleraar Annette van der Putten maakte duidelijk tijdens haar benoeming waar ze zich in verder onderzoek op richten.

MoniqueDoeswijkvanderWolf

Ongenodigde gast: het noro-virus in de instelling* De Olympische spelen zitten er al weer een tijdje op. Voordat de sportieve activiteiten begonnen waren er veel zorgen over een niet uitgenodigde gast. Deze gast kennen wij in de zorginstellingen eigenlijk heel goed. Arts verstandelijk gehandicapten Monique Doeswijk van der Wolf vertelt over omgaan met de ongenodigde gast het norovirus in de instelling.

Meer nieuws

03-05 2018

Coachen van zelfsturende teams

La Vie Meeting Center Utrecht

11-05 2018

Concert Zaltbommel

14-05 2018

Coachend leidinggeven

La Vie Meeting Center Utrecht

22-05 2018

LVB leefstijl Utrecht

Kennispocket Verslaving

Cover Verslaving cover

NIEUW! In de net verschenen Klik-kennispocket ‘Verslaving’ staan methodes beschreven over de omgang met cliënten met verslavende gewoontes. Met praktische tip en deskundige adviezen. 

bestellen