SEM diensten

Inzicht in de structuur en thema’s van de verstandelijk gehandicaptenzorg is noodzakelijk om succesvol te zijn in deze sector. Maar de wereld van zorg is complex. De branche staat momenteel volop in de schijnwerpers. Veel organisaties zijn op zoek naar hoe zij hun communicatiestrategie kunnen aanscherpen.

Internet en online vindbaarheid spelen daarbij een belangrijke rol. Het aantal websites explodeert enorm en de rol van zoekmachines wordt steeds belangrijker
•          Waarom staan mijn concurrenten op een hogere positie in Google?
•          Hoe krijg ik met mijn huidige website meer bezoekers?
•          Hoe zorg ik ervoor dat een bezoeker de door mij gewenste
           actie onderneemt op mijn website?

Stel jij je een of meer van deze bovenstaande vragen?

Kan je potentiële klant je goed vinden in Google? Met deze vraag, bovenstaande vraagstukken en het invullen van je marketingdoelstellingen helpen wij je graag. Als specialist in je sector denken wij mee.
 
Klik biedt je kwalitatief hoogwaardige SEM-diensten (Search Engine Marketing) om je te laten scoren met Google. Een greep uit onze mogelijkheden: google adwords local, linkbuilding, mobiele websites, landingspagina’s, facebook introductie promotie, linkedin adverteren, new business pakketten. Dit betekent meer leads, directe onlineverkoop of meer traffic en dat resulteert uiteindelijk in meer omzet.
 

Gratis Quickscan
Maak nu een afspraak voor een gratis Quickscan-analyse (ter waarde van € 250,-) van je website en een advies op maat. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Debbie van den Dool, tel. 0316-22715, mail info@demani.nl.

SEO